Heb je een vraag, of wil je met ons in contact komen?

Heb je een vraag, of wil je met ons in contact komen?

Laat hieronder je naam en e-mailadres of telefoonnummer achter, dan nemen wij binnen een dag contact met je op. 

 

Annemarie Meijers

Ruim 10 jaar werk ik met veel plezier als jurist en trainer in de jeugdzorg. Het werken met bevlogen mensen geeft veel voldoening. De mogelijkheid om de opleiding tot mediator te gaan doen, heb ik met beide handen aangegrepen. Daar waar juridische procedures de strijd vaak verhevigen, kan mediation juist voor de-escalatie zorgen. Ik vind het als mediator vooral belangrijk dat mensen meer begrip voor de ander en voor zichzelf krijgen. Dat stelt hen in staat om het probleem samen op te lossen. Ik probeer daar met aandacht, een onbevangen houding en open blik een bijdrage aan te leveren.  Ik ben gespecialiseerd in familiemediation.

Caroline Vrij

Vanuit mijn ruime werkervaring als jurist binnen een gecertificeerde instelling, waaronder het voorzitten van morele beraden,  heb ik een goede kijk op het werkveld van de jeugdzorg en weet ik als geen ander wat er kan spelen tussen de betrokkenen. In 2014 heb ik de opleiding mediation afgerond. Vanuit deze achtergrond streef ik naar een duurzame oplossing van het conflict  waarin alle partijen zich kunnen vinden. Uit ervaring weet ik dat als mensen  zich gehoord voelen en in staat zijn om (weer) naar elkaar te luisteren, zij ook  weer oog kunnen hebben voor elkaars belangen.
In mijn aanpak ga ik zorgvuldig en pragmatisch te werk, belangstellend, zonder oordeel.

Marianne Cuypers

Bijna 20 jaar werk ik als jurist in de jeugdzorg. Sinds enkele jaren combineer ik dit met het optreden als gecertificeerd mediator, buurtbemiddeling, het geven van trainingen over juridische aspecten in de jeugdzorg en het zijn van gespreksleider bij spiegelbijeenkomsten. Verder ben ik lid van een klachtencommissie op een basisschool. Terugkerend thema in al deze rollen is het bij elkaar brengen van mensen, wanneer dit niet meer vanzelfsprekend is. Ik heb ervaren dat de basis daarvoor vaak moet worden gezocht in het herstellen van wederzijds vertrouwen. Daarin ligt mijn kracht en tevens het vermogen om op basis van dat herstelde vertrouwen tot praktische afspraken te komen. Ik ben geregistreerd bij de MfN.

Mieke van Wijk

Als advocaat vertegenwoordig je steeds één partij, maar aan een verhaal zitten altijd meerdere kanten. Ik vind het belangrijk dat alle betrokkenen gehoord worden in hun verhaal. Daarom ben ik jarenlang voorzitter van twee onafhankelijke klachtencommissies geweest. Tijdens dit werk merkte ik hoeveel voldoening het gaf wanneer betrokkenen elkaar weer de hand konden schudden en met elkaar verder konden. In een (klachten)procedure is er maar beperkt ruimte om onderliggende emoties of irritaties te bespreken en daadwerkelijk de angel uit het conflict te halen. Om die reden ben ik mij gaan richten op mediation waarin juist oog is voor het verhaal achter de persoon en wel naar de onderliggende problemen wordt gekeken. Ik ben gespecialiseerd in familiemediation en geregistreerd bij de MfN.