Wat moet je weten

Wat moet je weten

Bij De Jeugdzorgmediators is het mogelijk om je mediation te laten begeleiden door één of twee mediators. Wanneer je voorkeur uitgaat naar begeleiding door twee mediators betekent dat weliswaar een toename van kosten, maar niet een verdubbeling van kosten.

Tarieven:

Wij bieden op maat gesneden oplossingen:

Kwaliteit en klachten

De Jeugdzorgmediators werken volgens de gedragsregels en het mediationreglement van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Hiermee wordt de kwaliteit en professionaliteit van de mediation gewaarborgd. Meer informatie over MfN kun je vinden op mediatorsfederatienederland.nl.

De kwaliteit van het werk van een geregistreerd mediator bij de MfN wordt geborgd door hoge kwaliteitseisen. Een geregistreerd mediator volgt jaarlijkse bij- en nascholing en neemt deel aan intervisiebijeenkomsten met collega-mediators. De kwaliteit van de praktijkvoering wordt periodiek getoetst.

Als extra investering in onze kwaliteit kunnen wij – met instemming van betrokkenen - een mediationtraject uitvoeren met twee mediators.

Als cliënten niet tevreden zijn over ons professioneel functioneren hopen wij dat zij dat ongenoegen met ons bespreken, zodat wij samen kunnen kijken naar een oplossing.

Op de dienstverlening van een geregistreerd mediator is een klachtenregeling van toepassing. Betrokkenen hebben de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de SKM, de Stichting Kwaliteit Mediators.

 

Meer informatie